Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

itse tehty joulukortti

On aina erityistä saada itse tehty kortti jonka tekemiseen toinen on käyttänyt aikaa. Lisää kuva ja teksti Viimeistele korttisi.

Helppo Joulukortti Syntyy Silitysraudan Ja Sukkahousujen Avulla Katso Video Elamanmeno Jamsan Seutu
Helppo Joulukortti Syntyy Silitysraudan Ja Sukkahousujen Avulla Katso Video Elamanmeno Jamsan Seutu

Joulukortti-ideat Teetkö mielelläsi joulukortit itse.

. Katso ideoita miten voit askarrella joulukortit itse. Joulutervehdyksen ikimerkki 140. Itse tehty joulukortti voi syntyä hyvinkin pienellä vaivalla ja edullisesti. Kortin sisäpuolelle on kuviosaksilla leikattu valkoiselle paperille tulostettu jouluruno ja valokuva-alusta.

See more ideas about joulukortti jouluaskartelu kortit. Koska itse pidän suuresti esimerkiksi Lidlin uuniomenajogurtista laitan jogurttiohjeen lisäksi. Korttiloistetta voi ihailla kuvagalleriassamme. Sari Demasör Merja Siirilä 10122014 802 Jaa Yle.

Täältä löydät vinkkejä ja teko-ohjeita. Valitse joulupohja Valitse millaiseen joulupohjaan haluat kuvasi liittää. Lasten pikkuiset kätöset mikseivät suuremmatkin sopivat porojoulukortin tekemiseen täydellisesti. On olemassa monia hyviä syitä tehdä niin koska on mukava antaa ja tehdä itse tehtyjä kortteja jouluna.

Joulupostimerkkien aiheena on tänä vuonna piparkakut. Söpöt minikorttipohjat ja -kuoret ovat uusio-kartonkia 390 e20 kpl Askaretta. Itse tehty joulukortti ilahduttaa varmasti. Tämä joulukortti näyttää tyylikkäältä.

Tee raameista niin ohuita että taakse tuleva maisema näkyy hyvin. Tältä sivulta löydät runojen tarra-arkkeja pieniä korttipohjia jotka voit tulostaa leikata ja liimata korttisi koristeeksi tulostettavia. Piirrä eläimelle silmät nenä ja suu. Itse tehty joulukortti ihastuttaa ja tuo joulumieltä.

Leikkaa kartongista jääkarhun hahmo ja liimaa se korttipohjaan. Kannattaa sihdata kerralla oikea. Klikkaa korttia Punaiselle kartonkipohjalle on liimattu keltaisesta paperista leikatut. Hauskat punatulkut saat aikaan kahdella.

Lisää kuva ja teksti Viimeistele korttisi. Itse tehty samettinen jogurtti valmistuu yön yli ja säästää pitkän pennin kukkarosta. 16112021 - Explore Marita Niemis board Joulukortit on Pinterest. Joulumerkkien hinnat 2022 ovat seuraavat.

Pilttipurkin kannen pullonkorkin liimaa Eri Keeper askartelumaalia valkoinen ekokorttipohjan neliö mustan ohuen tussin hyvää joulua -. Valitse haluamasi korttimalli Valitse otsikko-tervehdys valikosta Kirjoita tevehdysteksti Kirjoita vastaanottajien nimet ja sähköpostiosoitteet Seuraavalla kerralla löydät. Suunnittele itse helppo ja tyylikäs joulukortti. See more ideas about joulukortti jouluaskartelu kortit.

Joulukortti-ideat Teetkö mielelläsi joulukortit itse perheellesi ja ystävillesi. Yle Pohjanmaa keräsi kuvia suomalaisten itsetekemistä joulukorteista. Suunnittele itse omat jouluiset postimerkit. Piirrä toiselle kartongille ikkuna raameineen ja leikkaa se irti.

Paina sormella saniaisenlehteä mustetyynyn päällä niin että väriä tarttuu joka kohtaan. Lisää ideoita löydät Yle Areenasta Strömsö-ohjelmasta. Kotimaan ikimerkki 210. Joulukorttien edullisemman lähettämisen viimeinen päivä meni jo ja moni pohtii jaksaako alkaa korttirumbaan.

10 kpl arkki kotimaan ikimerkkejä 31. Sovita se maisemakuvaan jotta maisema näkyy vain. KK kokosi Instagramin vinkeimmät kotimaiset kortti-ideat. Tilaa merkit omista kuvista.

Liimaa jääkarhun kaulaan paperista tai satiininauhasta tehty kaulaliina. Valitse korttimalli Paina suodatimen valikosta haluamasi määrä malli ja koko. Nosta lehti varresta ja laita korttipohjan päälle. Lähetä joulukortit persoonallisilla postimerkeillä tai anna merkit vaikka lahjaksi.

Itse Tehty Joulu Joulukortti Ideoita Osa Ii
Itse Tehty Joulu Joulukortti Ideoita Osa Ii
Tee Itse Joulun Hurmaavimmat Kortit
Tee Itse Joulun Hurmaavimmat Kortit
Askartele Joulukortti Yllatyksella Youtube
Askartele Joulukortti Yllatyksella Youtube
Joulukortti Ideat Arkistot But I M A Human Not A Sandwich
Joulukortti Ideat Arkistot But I M A Human Not A Sandwich
Luukku 13 Joulukortit Vauvan Jalanjaljella Viherjuuria
Luukku 13 Joulukortit Vauvan Jalanjaljella Viherjuuria

Posting Komentar untuk "itse tehty joulukortti"